Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BBB Meclisi’nde 2021 Faaliyet Raporu onaylandı

BBB Meclisi’nde 2021 Faaliyet Raporu onaylandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye (BBB) Meclisi, Nisan Ayı 1. Oturumu’nda 2021 Yılı Faaliyet Raporunu oy çokluğuyla onayladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye (BBB) Meclisi, Nisan Ayı 1. Oturumu’nda 2021 Yılı Faaliyet Raporunu oy çokluğuyla onayladı. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Meclis’te, AK Parti Meclis Üyesi Cemal Akkılınç tarafından Denetim Komisyonu Raporu okundu.
2021 yılı Faaliyet Raporu hakkında konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2019 Nisan ayından bu yana geçen 3 yıl içerisinde birçok işe imza attıklarını söyleyerek “Biz, 5 yıllık Balıkesir Kalkınma Stratejik Planı yaptık. Projelerin içerisinde büyük yapı işleri de var. Planın % 60’ını geçtik. Planladığımızın önündeyiz.” dedi.
Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan tarafından 2021 Yılı Faaliyet Raporu sunumu yapıldı. 
Sonrasında Belediye Encümenine üye seçimi yapıldı. Gizli oylamayla gerçekleşen seçimler sonucunda; Yasin Sağay, İsmail Cankul, Mehmet Birol Şahin, Kemal Kalyoncu ve Yaşar Ceyhun Mırız Encümen üyesi olarak seçildi. 
BBB Meclis toplantısı; Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor, Ulaşım, Kırsal Alan, Tarım ve Hayvancılık, Tarife, Aile Kadın ve Çocuk, Turizm ve Tanıtım, Temel Haklar ve Hukuk, Sosyal Hizmetler, Engelliler ve Halkla İlişkiler, Belediye Varlıkları Değerlendirme, Doğal Afet, Deprem ve Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetiği komisyonlarına üyelerin seçilmesiyle sona erdi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Meclisi’ Faaliyet Raporu onaylandı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı