Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

BBB tek bir çatıdan hizmet verecek

BBB tek bir çatıdan hizmet verecek

Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası törenle açıldı

Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası törenle açıldı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde dağınık bir halde bulunan birimlerini tek bir çatıda toplayarak Karesi ilçesi Paşaalanı Mahallesi´nde Ek Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirdi.
Açılışta konuşan Başkan Yücel Yılmaz, Balıkesir´e daha kaliteli ve ulaşılabilir bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla dağınık birimleri bir araya getirdiklerini söyledi.
BBB ek hizmet binası bodrum ve terasla birlikte 7 katlı olup, yaklaşık 6 bin 750 metrekare kapalı alana sahip.
4 ayrı bağımsız bölümde hizmet veren üçüncü şahıslara ait binaların kapatılarak oluşturulduğu binada; Personel A.Ş. ile Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK) Genel Müdürlükleri, Hukuk Müşavirliği, Muhtarlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, Beyaz Masa ve BASKİ tahsilat birimi yer alıyor.
Yaklaşık 300 personelin hizmet verebileceği Ek Hizmet Binasında; Başkanlık ve Genel Sekreterlik çalışma ofisleri, konferans salonları, toplantı salonları ve bir de Fırıntaş Kafe bulunuyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: çatıdan hizmet verecek
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli