Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BBB Adayı Yılmaz, hizmet için yola çıktıklarını açıkladı

BBB Adayı Yılmaz, hizmet için yola çıktıklarını açıkladı

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, şehre hizmet için yola çıktıklarını belirterek, "Biz bu işe aklımızı ve gönlümüzü koyduk" dedi.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, şehre hizmet için yola çıktıklarını belirterek, "Biz bu işe aklımızı ve gönlümüzü koyduk" dedi.
AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Seçim ziyaretlerine; Bandırma, Edremit, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Bigadiç, Sındırgı, Gönen, Manyas, Susurluk´un ardından Savaştepe ve Dursunbey ile devam eden Yücel Yılmaz´a AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir eşlik etti.
İlk olarak Savaştepe´de AK Parti Savaştepe İlçe Teşkilatı ve Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve beraberindeki heyet, sonrasında Dursunbey´de AK Parti Teşkilatı ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ın misafiri oldu.
Yerel seçimleri kazanmaya odaklandıklarını söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Yavuz Subaşı, "Birlik ve beraberliğimizi 31 Mart´ta başarı ile taçlandıracağız" dedi.
AK Parti´nin milletin partisi olduğunu kaydeden Milletvekili Belgin Uygur, "Hepimizin ortak noktası AK Parti davası ve hizmet anlayışımız" derken Mutlu Aydemir ise "Türkiye´ye örnek olacak bir belediye başkan adayımız var. Adaylarımız netleştiğinde birlik ve beraberlik içerisinde sahada olacağız" açıklamasında bulundu.
Milletvekili Mustafa Canbey ise 31 Mart´ta zafere ulaşacaklarını belirterek, Balıkesir´de AK Parti´nin hizmet bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini ifade etti.
Balıkesir´e hizmetkar olmak için yola çıktıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Balıkesir´i iyi yönetirsek, okullarımıza değer verirsek, iş imkanı ve gelir düzeyini arttırırsak geriye göçü başlatırız. Biz istiyoruz ki insanlar kendi memleketlerinde kazancının, rızkının peşine düşsün. Tüm bunları başaracak formül bizim cebimizde. Biz bu işe akıl koyacağız, gönül koyacağız. Allah´ın izniyle görev yaptığımız 5 yıl içerisinde herkes farkı hissedecek. İnsanımızın yaşadığı yerde kaliteli ve hızlı hizmet almasını sağlayacağız. Bize güvenin, teşkilatlarınıza güvenin, partinize güvenin" ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli