Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bayram yaklaştı İDO´da aşırı yoğunluk var

Bayram yaklaştı İDO´da aşırı yoğunluk var

İstanbul Hızlı Feribot ve Deniz Otobüsleri´nin (İDO), İstanbul (Yenikapı)- Bandırma seferlerine Ramazan Bayramı ve yaz tatili dolayısıyla gösterilen ilgi yoğunluğa yol açtı.

İstanbul Hızlı Feribot ve Deniz Otobüsleri´nin  (İDO), İstanbul (Yenikapı)- Bandırma seferlerine Ramazan Bayramı ve yaz tatili dolayısıyla gösterilen ilgi yoğunluğa yol açtı.

Bayram trafiğine kalmamak ve Ramazan ayının son günlerini akrabalarının yanında geçirmek isteyenler için, tatillerine erken çıkmayı tercih edenler İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) bugün seferlerini çoğalttı. Yoğunluk üzerine, İDO bugün İstanbul-Bandırma, Bandırma İstanbul arasında karşılıklı 5 sefer yapacak. Bu seferlerde Hızlı Feribotların 1000 araba 4 bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.İDO ayrıca Ramazan bayramı dolayısıyla, 15 Temmuz 20 Temmuz ara sında İstanbul-Bandırma arasında karşılıklı sefer sayısını 42´ye yükseltiyor.
Balıkesir´i İzmir, İstanbul ve Edremit Körfezi´ne bağlayan karayollarında da yoğunluk yaşanırken, sabah saatlerinden itibaren kontrollerini sıklaştıran polis ekipleri, hız ve emniyet kemeri denetimleri yapıyor.

Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli