Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bayram tatili başladı

Bayram tatili başladı

Erdek´te bayramlaşma günleri belli oldu

9 günlük bayram tatilinin başlaması ile birlikte Erdek´te gözle görülür bir hareketlilik başladı.
Dünden itibaren, İDO Deniz Otobüsleri ile İstanbul´dan Bandırma´ya gelmeye başlayan tatilcilerden bayram tatilini Erdek´te geçirmek isteyenler İDO önünden kalkan Erdek midibüslerine akın ederken, şehirlerarası otobüslerde Erdek Otogarına dolu geldiği gözleniyor.
İlçemizdeki otel ve motellerde ise rezervasyonların yüzde 70´lere yükseldiği bildirilirken, Erdek Belediyesi, bayram süresince belediye hizmetlerinin aksamaması için bir dizi tedbirler aldı.
12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Hüseyin Sarı, ?Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve tatilcilerin bayramlarını en iyi ve sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için Erdek Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 

/resimler/2016-9/10/1909300279290.jpg

Kurban kesim yerleri zabıta ve veterinerlik birimi tarafından, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte denetlenecek. Açık bulunan fırınlar, pastaneler, çay bahçeleri, kahvehaneler, lokantalar ve diğer işyerlerine ait fiyat ve kalite denetimleri de aralıksız sürecek? dedi.
BAYRAMDA İDO´YA EK SEFERLER
Bu arada bayram tatili boyunca İDO seferleri artırıldı.
İstanbul Yenikapı-Bandırma arasında 9 Eylül günü beş feribot, dört deniz otobüsü seferi gerçekleşti. 10 Eylül´de yedi feribot, dört deniz otobüsü, 11 Eylül´de ise altı feribot, iki deniz otobüsü sefer yapacak.
Yine, 9 Eylül günü, Bandırma-İstanbul Yenikapı arasında beş feribot sefer yaptı. Aynı hatta 10 Eylül günü yedi feribot, üç deniz otobüsü, 11 Eylül´de ise altı feribot, iki deniz otobüsünün sefer gerçekleştireceği öğrenildi.
ERDEK´TE BAYRAMLAŞMA GÜNLERİ BELLİ OLDU
Kurban Bayramı´nda, ilçemizde bayramlaşma gün ve saatleri belli oldu. Buna göre Kaymakamlıkça düzenlenen bayramlaşma, 12 Eylül 2016 Pazartesi, bayramın birinci günü, Erdek Öğretmenevi salonunda, saat 17.00´de gerçekleşecek.
BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA
Belediyede bayramlaşma, 13 Eylül Salı, bayramın ikinci günü, saat 12.00-13.00 arasında yapılacak.
CHP´DE BAYRAMLAŞMA
Cumhuriyet Halk Partisi´nde bayramlaşma, ilçe binasında, 13 Eylül 2016 Salı, bayramın ikinci günü gerçekleşecek. Bayramlaşma, saat 13.00-14.00 arasını kapsayacak.
AK PARTİ´DE BAYRAMLAŞMA
Adalet ve Kalkınma Partisi´nde bayramlaşma, parti binasında bayramın ikinci günü 17.30-18.30 saatleri arasında yapılacak.
KOOPERATİFTE BAYRAMLAŞMA
Marmara Birlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nde bayramlaşma da, bayramın ikinci günü, saat 14.00-15.00 arasında olacak. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bayram tatili başladı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false