Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAUN Rektörü Edremit´te

BAUN Rektörü Edremit´te

Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ziyaret ettiği Edremit´te Belediye Başkanı Kamil Saka ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette ilçedeki yükseköğretim faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
BAUN Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, önceki gün geldiği Edremit ilçesinde Belediye Başkanı Kamil Saka´yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Özgirgin ve Mehmet Ertaş´ın da hazır bulunduğu ziyarette ilçedeki yükseköğretim faali-yetlerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yükseköğretim alanındaki faaliyetlere yerel yönetim olarak destek olmaya çalıştıklarını anlattı.
Rektörlük ve ilçedeki Meslek Yüksekokulları ile diyalog içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Saka, Edremit´e fakülte kazandırması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, önümüzdeki yıl eğitime başlayacak olan 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksekokulu´nun kurulması sü-recindeki başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Özdemir´e teşekkür etti.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir´de Edremit´te 2 Meslek Yüksekokulu ve Zeytincilik Enstitüsü bulunduğunu ayrıca kuruluşu gerçekleşen Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu´nun, akademik ve fiziki yapılanmasını tamamla-masının ardından sivil havacılık alanında nitelikli insan gücünü yetiştireceğini söyledi.
Başkan Saka ziyaret anısına Rektör Özdemir´e Antandros işlemelerinin bulunduğu seramik sunarken Rektör Özdemir de Saka´ya tablo hediye etti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BAUN Rektörü Edremit
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı