Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Batı Marmara Bölgesel Ödül Töreni Balıkesir´de düzenlendi

Batı Marmara Bölgesel Ödül Töreni Balıkesir´de düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ?Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri? Batı Marmara Bölgesel Ödülleri Balıkesir´de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlerimize daha iyi eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması ve 2023 Türkiye Vizyonunun gerektirdiği hedeflerin yakalanmasının desteklenmesi amacıyla bu yıl 4. kez düzenlendiği "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" Batı Marmara Bölgesel ödül töreni, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Çanakkale ve Kırklareli´den gelen çeşitli kademelerden kurum yöneticileri ve eğitimcilerin katılımıyla Balıkesir´in Ayvalık ilçesi Cunda Uygulama Otelinde gerçekleştirildi.
Ülke genelinde ilk kez 2011-2012 eğitim öğretim yılında uygulanan ve bu yıl dördüncüsünün yapıldığı ?Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri?ne 5 kategorideki 2581 başvurudan 94 başvuru bölgesel ödül almaya hak kazandı.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü üç ödülün sahibi oldu. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce hazırlanan ?Senin Gibi Olmak için Elimi Tutar mısın??, Ayvalık Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ?Turizmin Yükselen Sesi?, Ayvalık Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan ?Ahiler İş Başında? projeleri ?Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri?ne layık görüldü.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli