Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BASKİ Erdek Şube Müdürlüğü yeni yerinde

BASKİ Erdek Şube Müdürlüğü yeni yerinde

Altyapı ve teknolojik yatırımların öncü kuruluşu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü, Erdek ilçesindeki abonelerine daha iyi hizmet vermek için yeni yerine taşındı.

Altyapı ve teknolojik yatırımların öncü kuruluşu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü, Erdek ilçesindeki abonelerine daha iyi hizmet vermek için yeni yerine taşındı.
Yeni hizmet binasında tadilat ve tefriş çalışmaları yapıldı
30 Mart mahalli İdareler seçimleri ile birlikte Balıkesir’in Büyükşehir olmasıyla Erdek Belediyesi bünyesinden yasa gereği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devir olunan Su ve Kanalizasyon İdaresi, Erdek Belediyesi Hizmet Binasından ayrıldı.
Erdek Yalı Mahallesi Pazar Meydanında bulunan İpragaz Bayii İşyerinin yanındaki binanın zemin katı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından BASKİ Genel Müdürlüğü’nce kiralandı. Ardından, kiralanan binada tadilat ve tefriş çalışmaları yapıldı.
1 Aralık Pazartesi’den itibaren
Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Erdek Belediyesi’nin zemin katında hizmet veren BASKİ Erdek Şube Müdürlüğü, yeni yerine taşındı. Kurum, 1 Aralık Pazartesi gününden itibaren yeni adresinde vatandaşlara abone işlemleri, fatura ödemeleri gibi hizmetleri vermeye başladı.
BASKİ Erdek Şube Müdürlüğü’nün, Erdek Merkez ve bağlı mahallere hizmet verebilmek için 53 personel, 1 kanal açma Vidanjor aracı ve 10 araç parkuru ile hizmet vereceği öğrenilirken, 2 aydan bu yana mesken ve işyerlerinde okunmayan su sayaçları endekslerinin okunmasına da başlandığı bildirildi.

BASKİ Erdek Şube Müdürlüğü görevlileri yaptıkları açıklamada, BASKİ’nin yeni hizmet binasında Erdek’teki abonelerine daha hızlı ve daha güzel hizmet verebilceklerini ifade etti.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Torba Yasa olarak bilinen İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmündeki Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 6552 Sayılı Kanun’da belirtildiği üzere su borçluları için vatandaşların başvuruları 1 ay uzatılarak son başvuru tarihi 31 Aralık olarak açıklanmış olup borçlu abonelerin bu tarihi kaçırmaması rica olunur.” Haber : Tuncay Ertan



ışık aktaş
4.12.2014 09:47:20
-Benim Baskiden su parası alacağım var,2013 emlak vergisi .su alacağımdan alınmamış.---Belediye ,Baskiye-Baski belediyeye havale ediyor.---kim ödeyecek ?

hasan ali yolcu
29.07.2016 02:35:41
baski denilen kurum erdek köylerinde malesef çalışmamaktadır .derhal erdekden geri çekilmelidirler.yazın narlı köyünde sular anca gece yarısı akmakda gündüz akmamaktadır

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı