Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BASKİ Dejarz hatlarını kontrolden geçirdi

BASKİ Dejarz hatlarını kontrolden geçirdi

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, 15 günde temizlenerek, bakımı gerçekleştirilen Zeytinli Dalyan Bölgesi'nde Edremit Belediyeler Birliği deniz dejarz defiröz hattının düzgün çalışıp, çalışmadığını kontrol etti.

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, 15 günde temizlenerek, bakımı gerçekleştirilen Zeytinli Dalyan Bölgesi’nde Edremit Belediyeler Birliği deniz dejarz defiröz hattının düzgün çalışıp, çalışmadığını kontrol etti.
Edremit Belediyeler Birliği Müdürü Abdullah Kesici, temizliği gerçekleştiren firma sorumlusu ile birlikte tekne ile dejarz defiröz hattının bulunduğu alana giden Isparta, bacaların sağlıklı çalışıp, çalışmadığını kontrol etti.
Kontrol sonucunda bir açıklama yapan Ali Enisi Isparta “Geçtiğimiz günlerde sökülüp temizliği gerçekleştirilen 40 bacanın kontrolünü yaptık. Bugün işin son günüydü. Boya testi yaptık. Şu anda dejarz hatları tam kapasite ile çalışıyor. Bu da arıtmanın daha rahat çalışmasını sağlıyor. Arıtmamızın düzgün çalışması ile denizimizin temizliği de sağlanmış olacak” dedi.
Edremit Belediyeler Birliği Başkanı İsmail Doğdu “Arıtmamız son yapılan bakımdan sonra daha aktif hale geldi. İlerleyen günlerde yapılacak modernize çalışmaları ile kapasite artışı sağlanacak ve denizimiz daha da temiz hale gelecektir” şeklinde konuştu.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli