Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BASKİ ARAÇ VE MAKİNE PARKI GÜÇLENDİ

BASKİ ARAÇ VE MAKİNE PARKI GÜÇLENDİ

Alınan tüm araçlar yerli sermayeye ait

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), tarafından kullanılacak olan toplam değeri 15 milyon lira olan 86 adet araç ve iş makinesi düzenlenen tören ile hizmete alındı. Alınan tüm araçların yerli ve milli sermaye ile üretildiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir olarak yerli ve milli üretime destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. Uğur, ?Bizlerde Büyükşehir olarak durmak yok yola devam ediyoruz ve inadına daha fazla çalışıyoruz. Bundan sonra da daha fazla çalışacağız? dedi.
Uğur´un katılımı ile Fen İşleri Depo´da düzenlenen törende 25 adet kazıcı yükleyici, 10 adet vidanjör, 15 adet damperli kamyon, 10 adet kanal açma aracı, 10 adet traktör ve 16 adet römork hizmete alındı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak azim ve kararlılık ile çalışacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, 20 ilçesinde ve 1200 mahallede Büyükşehir ve BASKİ kurulmadan önce verilen hizmetlerin mukayese edilmesini istedi. BASKİ´nin kurulması ile daha bilgili ve daha profesyonel kişilerin görev aldığını açıkladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli