Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen : ´´Play-off´ları zorlamak adına iyi bir galibiyet aldık.´´

Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 15.hafta erteleme karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Nesine.com Eskişehir Basket takımını 78-77 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi: ´´Üç hafta aldığım cezadan biraz bahsetmek istiyorum. Tabi ki sahanın içerisinde hakemler de hata yapacak, biz de hata yapacağız, oyuncularımız da hata yapacak. Neticesinde bu bir hatalar oyunu. Ama işlemediğim yapmadığım bir durumdan dolayı üç hafta ceza aldım. Savunmamı yazmama rağmen verilebilecek en ağır ceza verildi.
Özellikle hafifletici bir sebep görülmeden üç maç ceza verilmesi beni çok üzdü. Yapmadığım bir hareketten dolayı bunu hak etmedim. Savunmamızı yazmamız da bizim hiçbir şekilde güvenirliliğimizin olmadığını gördüm. Bunu da şundan dolayı söylüyorum. Üç - dört defa arkamdaki tribünden gelen tepkileri yanlış anlayıp hakemlerin bize teknik faul verdiklerinden dolayı söylüyorum.
Maça dönersek ligin çıkmaya aday en iyi takımlarından bir tanesi ile oynadık. Çok iyi bir galibiyet aldık. Play-off´u zorlamak için iyi bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum.´´ dedi.
Bandırma Kırmızı´nın başarılı genç oyuncusu Erkan Yılmaz ise şu değerlendirmelerde bulundu: ´´Geçtiğimiz hafta beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık Pertevniyal takımına karşı. Bu maç ise bizim için çok önemliydi. Ligin en iyi kadrolarından birine sahip takıma karşı iyi bir galibiyet aldık.´´ dedi.
Nesine.com Eskişehir Basket Baş Antrenörü Brad Greenberg ise şu değerlendirmelerde bulundu : ´´Öncelikle Bandırma Kırmızı takımını tebrik ediyorum. Bugün çok iyi oynadılar. Agresiftiler ve çok iyi bir savunma yaptılar. Preslerine karşı takım olarak reaksiyon veremedik. 16 hücum ribaundu verdik. Bu şekilde maç kazanmamız zor. İyi çalışarak daha iyi olmamız gerekiyor.´´ dedi.

Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Basketbolda maçın ardından
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli