Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Basketbol Şöleni veteranlar ile taçlandı

Basketbol Şöleni veteranlar ile taçlandı

Erdek’te 2 ay önce başlatılan basketbol maçları Erdek ve Bandırma ilçelerinin veteran (kıdemli) basketbol takımlarının maçı ile devam etti.

Erdek’te 2 ay önce başlatılan basketbol maçları Erdek ve Bandırma ilçelerinin veteran (kıdemli) basketbol takımlarının maçı ile devam etti. 

Erdek Kaymakamlığı’nın desteği, Erdek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü organizasyonuyla 2 ay önce başlatılan haftanın belirli günlerinde düzenli olarak gerçekleşen basketbol maçları Erdek ve Bandırma ilçelerinin veteran basketbol takımlarının maçı ile devam etti. 

Basketbol Şöleni adıyla haftanın belirli günlerinde yapılan basketbol maçları çevre ilçelerin Veteran Basketbol takımları ile maç yapılması kararının alınmasının ardından, ilk maç 8 Aralık 2023 Cuma günü Erdek Kapalıspor Salonu’nda Erdek Veteran Basketbol Takımı ile Bandırma Veteran Basketbol takımı arasında oynandı.  

Çekişmeli ve keyifli geçen karşılaşmayı Erdek Veteran Basketbol takımı 75-64’lük skorla kazandı. Bu karşılaşmanın rövanşını 15 Aralık 2023 Cuma günü Bandırma’da yapacak olan iki takımın ileriki günlerde de sık sık maç yapacağı öğrenildi. 

Erdek Veteran Basketbol takımı sadece Bandırma takımları ile değil, zaman içinde başta Balıkesir ilçelerinin tamamı ve merkez olmak üzere, çevre illerde (Çanakkale-Bursa) bulunan Veteran Basketbol Takımları ile de basket maçları planlamanın hazırlığını yapıyor. 

Erdek’te her hafta düzenlenen hemen hemen bütün kurumların parkede ter döktüğü basketbol maçlarına Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’da sporcu olarak katılıyor. 

Erdek’te Basketbol Şöleni adıyla Kurumlar arası bağlılığın güçlendirilmesi, kamu çalışanlarının iş stresini hafifletmesi ve sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz olan spor yapmanın hedeflendiği basketbol maçları giderek daha eğlenceli ve bilinçli bir hal almaya başlarken, maçlara her hafta yoğun katılım gösteren çalışanlar artık daha bilinçli ve profesyonel katılım sağlıyor. 

Erdek halkından da maçları izlemeye gelen çok sayıda taraftar grubuyla kamu kurumları ve halk böyle bir organizasyon neticesi bütünleşmiş oluyor. Haber: Tuncay Ertan 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı