Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Basket final heyecanı Kara Ali Acarda

Basket final heyecanı Kara Ali Acarda

Banvitten yapılan açıklamada, Beko Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisinin kara Ali Acar Spor Salonunda devam edeceği bildirildi.

Banvit`ten yapılan açıklamada, Beko Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisinin kara Ali Acar Spor Salonu`nda devam edeceği bildirildi.
BANVİT - ANADOLU EFES takımlarının, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi Bandırma`ya taşınıyor. 
Finalist olacak takımın belirleneceği serinin üçüncü ve dördüncü karşılaşmaları Banvit Kara Ali Acar Spor Salonunda Cuma günü saat 20.00`de, Pazar günü ise saat 16.00`da başlayacak ve her iki karşılaşmada Digiturk Lig Tv 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
İki takım arasında İstanbul`da oynanan karşılaşmalar büyük bir heyecana sahne olmuş, ilk maçı 72-70`lik skorla Anadolu Efes kazanırken, ikinci maçta ise gülen taraf 78-76`lık skorla Banvit olmuştu. Üç galibiyet alan tarafın finalist olacağı seride deplasmanda aldığı galibiyetle ev sahibi avantajını lehine çeviren yeşil-turunculu ekibimiz seyircisinin desteği ile final vizesini almak amacında. Serinin Bandırma ayağında her iki takımında birer galibiyet alması halinde ise finalist olacak takımı belirleyecek son karşılaşma 5 Haziran Çarşamba günü İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonunda oynanacak. Beko Basketbol Ligi play-off yarı finalinde oynanan diğer seride ise Galatasaray Medical Park`ın Pınar Karşıyaka karşısında 2-0 üstünlüğü bulunuyor. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı