Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkanlardan Allah razı olsun

Başkanlardan Allah razı olsun

Erdek midibüslerinin Bandırma Eken Otel önünü kadar girişine izin verilmesi vatandaşları çok sevindirdi.

Erdek midibüslerinin Bandırma Eken Otel önünü kadar girişine izin verilmesi vatandaşları çok sevindirdi.
Bandırma Belediyesi`nin Batı Garajı`nı devreye sokmasıyla Erdek-Bandırma arası toplu yolcu taşımacılığı sayısında artış oldu. Ekonomik krizin dolu dizgin sürdüğü şu dönemde yolçu sayısında yaşanan artış en çok minübüscü esnafı sevindirdi. Yaşanan bu olumlu gelişmeyi takiben, Erdek-Bandırma hattı toplu yolcu taşımacılığına dinamizn gelmesinde önemli pay sahibi Bandırma Belediyesi`ne teşekkür etmeye karar veren Erdek`li minübüs esnafı, hafta içinde ziyaret ettikleri Bandırma Belediyesi`nde Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza`yla bir araya geldi.
13 Eylül 2007 yılında İDO önünden kaldırılıp Bandırma Otogarı`na yönlendirilen Erdek midibüsleri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, çevre ilçe belediye başkanlarına sevecen ve ılımlı yaklaşımı, yolculara sıkıntı yaşatan bu hattın iptal edilmesine hız verdi.
Erdek`ten gelen taleplerin yanı sıra Bandırma esnafından da bu yönde gelen istekleri değerlendiren Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Erdek midibüslerinin ilçe içine kadar germesine izin verdi. Yaklaşık 27 ay sonra Erdek midibüslerinin Ocak ayının ilk haftasından bu yana yeniden İDO önünden yolcu almaya başlamasına izin verilmesi nedeniyle, Erdek-Bandırma hattı yolcu sayısında % 5 oranında artış yaşandığını Başkan Yardımcısı Mirza`yla paylaşan Erdek heyeti, bu uygulamayı başlatan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve yardımcılarına teşekkür etti.
Mirza`yla yaptıkları görüşmelerinde,  Belediye Başkanı seçildiği gibi çevre ilçelerle iyi ilişkiler kuran Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın da bu uygulamaya olumlu katkıları olduğunun inkar edilemez olduğunun altını çizen şoförler, çevre belediye başkanlarının birbirleriyle iyi anlaşmalarını görmenin sevindirici olduğu dile getirildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli