Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkandan, giyim desteği

Başkandan, giyim desteği

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımının dağıtılmasına öncülük etti.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımının dağıtılmasına öncülük etti.
Erdek Belediyesi`nin içinde bulunduğu mali kaos nedeni ile belediyenin yapması gereken sosyal yardımları, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, kendi imkanları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor. Başkanın kendi olanaklarıyla kış aylarında yaptığı yakacak yardımına, giyim dağıtımı eklendi.
Erdek`te yaşayan hiçbir sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşları tek tek tespit ettiren Başkan Aysan, AK Parti Erdek Kadın Kolları yönetimiyle beraber ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet yardımında bulundu.
Hafta içinde gerçekleşen giyim yardımı dağıtımı sonrası kısa bir açıklamada bulunan Başkan Aysan, "Erdek Belediyesi`nin mali durumu iyi değil. Bunu dile getirmekten artık usandım. Elimizden geleni yapıp bu borç batağından Belediyeyi ve Erdek`liyi kurtaracağım. Belediyenin parası yok diye vatandaşa hizmet etmeyecek miyiz?...
Gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ettik. Yine kendi imkânlarımız ile kendilerine ulaştık. Seçim de verdiğim sözleri tek tek yerine getirmeye çalışıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı