Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkandan engellilere yardım eli

Başkandan engellilere yardım eli

Erdeki Engelli Dostu İlçe yapmak için çalışmalarını sürdüren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, engellilerin problemlerinin çözümüne yönelik geniş kapsamlı çalışma yürütüyor.

Erdek`i "Engelli Dostu İlçe" yapmak için çalışmalarını sürdüren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, engellilerin problemlerinin çözümüne yönelik geniş kapsamlı çalışma yürütüyor.
İlk etapta, ilçede engelli vatandaşları tek tek belirleyen Aysan, yasalar nezdinde maaş almayı hak edecek engelli vatandaşların rapor alabilmeleri için Bandırma Devlet Hastanesi`ne belediyenin imkanlarıyla götürülmelerine öncülük ediyor.
İlçede yaşayan engelli vatandaşlar içinde maaş almayı hak edecek olanların rapor alabilmeleri için ilgili sağlık kurumlarına götürülmelerinin takipçisi olduğunu kaydeden belediye başkanı Aysan, ilçedeki bütün kamusal alanların engellilerin ulaşımına uygun hale getirilmesinin kaçınılmaz olduğunu işaret etti.
Sadece kendisinin değil, tüm belediye başkanlarından, yapılı çevrenin engellilerimizin ulaşımına uygun hale getirilmesi için hassasiyetle çalışmalarını ve kamusal alanlarımızda hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecine girmeleri gerektiğini vurgulayan Aysan, engelli olmayan herkesin, engelli adayı olduğunu hatırlatıp, ilçede yaşayan tüm engelli vatandaşlara kucak açtığını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli