Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yücel Yılmaz Erdek'te

Başkan Yücel Yılmaz Erdek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ve MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç seçim çalışmaları kapsamında Erdek’e geldiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ve MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç seçim çalışmaları kapsamında Erdek’e geldiler.

Cumhur İttifakı bileşenleri Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara hitap ederek, Erdek’e yatırım ve hizmetlerin devam etmesi için 31 Mart yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istediler.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ve AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün'ü Erdekliler büyük bir sevgiyle karşıladı. 

"Erdek’te izin çok Erdekli de hatırın çok”, “Sizi seviyoruz çünkü sokak hayvanlarını seviyorsunuz” yazılı pankartla Başkan Yılmaz’ı karşılayan Erdekliler “AK belediyeciliğe olan özlem artık bitsin” dedi. 

Erdek'te Tatlısu, Karşıyaka, Çakıl ve Düzler Mahallelerinde esnaf ve hemşehrileri ile bir araya gelen Başkan Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Turan Gün; Ülkü Ocakları, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Marmara Birlik, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler Odası, Ziraat Odası, İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Erdek Grup Amirliği’ni ziyaret etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, AK Parti Erdek Belediye Başkan Adayı Turan Gün ve Cumhur İttifakı gönüllüleri Bandırma ve Erdek’te sokak sokak dolaşıp, gönüllere dokundu. Önceki Dönem İçişleri Bakanı, İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun katılımıyla Bandırma meclis üyeleri tanıtım toplantısını gerçekleştiren AK kadrolar, Vekil Soylu ile birlikte Bandırma Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti.
Her gittiği yerde büyük bir sevgiyle karşılanan AK kadrolar “Birlik ve beraberlik içerisinde, 31 Mart Zaferi’ne güçlü bir şekilde yürüyoruz. Şehrimize değer katmaya hazırız ve kararlıyız. Şimdiden Erdek'e ve Bandırma'ya AK Belediyecilik Hayırlı olsun!” dediler.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Başkan Yücel Yılmaz Erdek'
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı