Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Yılmaz sınıf arkadaşı Kurtulmuşla hasret giderdi

Başkan Yılmaz sınıf arkadaşı Kurtulmuşla hasret giderdi

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz sınıf arkadaşı Numan Kurtulmuş ile Ankarada bir araya geldi.

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz sınıf arkadaşı Numan Kurtulmuş ile Ankara`da bir araya geldi.
Geçtiğimiz aylarda Has Parti Genel başkanlığından istifa ettikten sonra olağanüstü kongre ile partisini kapatarak AK Parti`ye geçen Numan Kurtulmuş`u, Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, AK Parti Genel merkezindeki makamında ziyaret etti. 
AK Partiye katılan Numan Kurtulmuş`u kutlayan Başkan Yılmaz, üzerinde Numan Kurtulmuş`un fotoğrafının bulunduğu yatığı kendisine takdim etti. Ayrıca Hac vazifesini yerine getirerek göreve dönen Kurtulmuş`u kutlayan Başkan Yılmaz, Hac ibadetinin kabul olması temennisinde bulundu. Eski sınıf arkadaşı M. Ruhi Yılmaz`ı görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Kurtulmuş, kendisini Yılmaz`la birlikte ziyaret eden diğer okul arkadaşları ile birlikte eski günleri andı.
Dursunbey`in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Numan Kurtulmuş, on yıl önce Dursunbey`e gelerek M. Ruhi Yılmaz`a misafir olduklarını gittikleri Yayla bölgesinde Başkan Yılmaz sayesinde unutulmaz bir gün yaşadıklarını hatırlattı. Ayrıca Suçıktı Şiir Akşamları programına katıldığını söyleyen Kurtulmuş, buradaki Edebi şiirlerden büyük haz aldığını, devam eden Şiir Akşamları programına yeniden katılacağı sözünü verdi. Suçıktı`ya hayran kaldığını belirten Kurtulmuş Cennetten bir köşe olan bu yer hakkında bilgi aldı.
AK Parti`de Ekonomik İşlerden sorumlu Genel başkan Yardımcısı görevine getirilen Numan Kurtulmuş, Balıkesir`de eski Partisi Has Partiden AK Parti`ye geçecek partililere Başkan Yılmaz aracılığı ile selam söyledi. Ayrıca kendilerini bir an yalnız bırakmayan Balıkesir teşkilatına selam eden Kurtulmuş teşkilat üyelerinden helallik istedi.
24 Kasım`da bir takım katılımlar için Balıkesir`e geleceğini söyleyen Numan Kurtulmuş, Dursunbey`i de ziyaret etmek istediğini fakat o tarihte Balıkesir`de ki yoğun programından dolayı Dursunbey ziyaretini başka bir tarihte gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli