Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yılmaz muhtarlarla birlikte hareket ediyor

Başkan Yılmaz muhtarlarla birlikte hareket ediyor

Karesi Belediye Başkanı Yılmaz, yaşanabilir Karesi'nin muhtarlarla el ele vermekten geçtiğini belirtti.

Karesi Belediye Başkanı Yılmaz, yaşanabilir Karesi’nin muhtarlarla el ele vermekten geçtiğini belirtti.
Karesi İlçesinde muhtarlarla toplantı yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Amacımız Karesi`nin her mahallesini yaşanabilir ve daha güzel yer haline getirmek. Bunun için belediye olarak muhtarlarımızla el ele yürüyeceğiz" dedi.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi`ndeki muhtarlarla bir araya geldi. Belediyenin çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi verdikten sonra, muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmaz, muhtarların toplumun kanaat önderleri olduğunu, bu nedenle de fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Belediyenin herkese eşit mesafede olması ve her kesime eşit hizmet etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götürme gayretindeyiz. Amacımız Karesi İlçesi`ndeki her mahallenin yaşanabilir ve daha güzel bir yer haline gelmesi" diye konuştu.
Yılmaz: “Muhtarlar bizim gözümüz kulağımız”
"Bizim küçük düşünen insanlarla işimiz yok" diyen Başkan Yılmaz, muhtarlara çok önem verdiklerini söyleyerek, "Sizler, bizim gözümüz ve kulağımızsınız. Çünkü sorunları, istekleri birebir dinleyenler sizlersiniz. Karesi`yi sizlerle el ele vererek kaliteli, kimlikli ve marka bir şehir haline getireceğiz" dedi.
Karesi Belediyesi`nin yürüteceği çalışmaları muhtarların bilmesi ve mahalle sakinlerine anlatmasını isteyen Başkan Yılmaz, muhtarlar için İstanbul gezisi düzenleyeceklerini, gezi öncesinde muhtarlara İstanbul`un sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı ile ilgili bilgilerin yer alacağı bir eğitim verileceğini kaydetti.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false