Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Yılmaz, esnafla buluştu

Başkan Yılmaz, esnafla buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve partililer Karesi İlçesi 2. Sakarya Mahallesi Bağlar Sokağı’nda esnaf ziyaretleri gerçe

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve partililer Karesi İlçesi 2. Sakarya Mahallesi Bağlar Sokağı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 
Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen heyet ardından Bağlar Sokağı’nda esnafın kapısını çalıp kolaylıklar diledi. Esnafın güler yüzle karşıladığı Başkan Yılmaz, tekstil atölyesinde dikiş attı, oklava ile hamur açtı, Bağlar Sokağı’nda Kunduracı Hasan Yüksel’den bağlama dinledi. Girdiği her dükkanda esnafın ihtiyaçlarını soran ve tek tek notlarını alan Başkan Yılmaz, “Pandemi sonrası dünyadaki olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye’de ekonominin durmaması belirli ölçüde de hükümetin yaptığı maaş zamları bir belediye başkanı olarak bizleri mutlu etti. Halkımızın teveccühü artarak devam ediyor.” dedi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Yılmaz esnafla buluştu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı