Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Yılmaz Erdek’te

Başkan Yılmaz Erdek’te

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçemize gerçekleştirdiği ziyarette Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı da ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçemize gerçekleştirdiği ziyarette Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı da ziyaret etti. 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı makamında ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ziyaret sırasında Erdek’te gerçekleştirilmesi planlanan proje ve yatırımlar görüşüldü. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ile Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın belediyedeki toplantısı sona erdikten sonra her iki başkan Erdek merkez ve Ocaklar Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ile birlikte Erdek’in kırsal Ocaklar mahallesinde yaptıkları incelemenin sonunda, Ocaklar’a Hüseyin Durak zamanıda yapılan altyapı ve sahil şeridi’nin sil baştan değiştirilmek üzere söz konusu sahil şeridi için 2022 yılında yeni proje çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın, ilçemiz ile Ocaklar Mahallesi’nde gerçekleşen ziyaret programında; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri yer aldı. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Başkan Yılmaz Erdek’
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli