Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Yılmaz, Bandırmalı muhtarlarla buluştu

Başkan Yılmaz, Bandırmalı muhtarlarla buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma ilçesinde görev yapan muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma ilçesinde görev yapan muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 
Bandırma’da muhtarlarla bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçeye yapmayı planladıkları yatırım ve hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunarak muhtarların görüş ve önerilerini aldı. 
Bandırma’yı çok önemsediklerini belirterek güzel işler yapmayı planladıklarını muhtarlara aktaran Başkan Yücel Yılmaz, ilçenin her bir sorununa hâkim olduklarını, sorunları Büyükşehir Belediyesi eliyle ortadan kaldıracaklarını söyledi. 
Uzlaşı kültürüyle bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirterek konuşmasını sürdüren Başkan Yücel Yılmaz, Bandırma’ya yapmayı planladıkları yatırımları şöyle sıraladı: “Son Kurşun Anıtı, Livatya Limanı, arıtma, vahşi depolama, trafiği rahatlatacak otoparklar, kırsal mahallelere yapılacak hizmetler ve gençler için yatırımlar yapacağız. Okullarımızın güzelleşmesini istiyoruz, bahçelerini gençlerimiz için kullanışlı bir hale getireceğiz. Her ilçemizde okul bahçelerine gireceğiz. Erdek’e gidip geldiğinizde ne kadar hızlı bir şekilde güzel işler yapabildiğimizi görmüşsünüzdür. Artık Bandırma’nın zamanı geldi.” 
Toplantıda Başkan Yücel Yılmaz’a, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyeleri, BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal ve daire başkanları eşlik etti. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı