Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Yavaş, merhum barkır`ın kabrini ziyaret etti

Başkan Yavaş, merhum barkır`ın kabrini ziyaret etti

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yurtdışından döner dönmez geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu kaybettiği yol arkadaşı Şevket Barkır'ın mezarını ziyaret ederek Yasin-i şerif okuyup dua etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yurtdışından döner dönmez geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu kaybettiği yol arkadaşı Şevket Barkır’ın mezarını ziyaret ederek Yasin-i şerif okuyup dua etti.
Başkan Yavaş, 08 – 13 Ekim tarihleri arasında Türk Belediyeler Birliğinin İzlanda’da organize ettiği ‘Jeotermal Kaynaklarının Kullanılması’ konulu teknik inceleme programına katılmasından dolayı yol arkadaşını kaybetmesi ve cenazesine katılamamasından dolayı derin üzüntü yaşadı.
İzlanda da aldığı acı haber ile sarsılan başkan yavaş Türkiye’ye döner dönmez kazada ağır yaralanan Şuayip Atıl’ı Hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Yavaş daha sonra belediye meclis üyeleri ile birlikte Gölcük Mahallesinde merhum Şevket Barkır’ın ailesini ziyaret ederek taziyelerini sundu.
Barkır, ailesinin üzüntülerine ortak olan başkan Yavaş daha sonra meclis üyeleri ile birlikte ilçe mezarlığında bulanan Barkır’ın mezarını ziyaret ederek Yasin-i şerif okuyup dualar edildi.
Yavaş, Barkır’ın mezarına kırmızı gül bıraktıktan sonra meclis üyeleri ile birlikte Barkır’ın evine giderek ailesinin acısına ortak oldu. Başkan Yavaş burada yaptığı konuşmasında, “Kişiliği, güzel ahlakı ve dürüstlüğü ile taraflı, tarafsız herkesin takdir ettiği Sındırgı’nın gülen yüzü Belediye Başkan Yardımcımız, kardeşimiz Şevket Barkır’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. En Büyük üzüntüm çok sevdiğim değer verdiğim kardeşimi son yolculuğuna ulaşım nedeniyle katılamamak oldu. Acımız büyük yüce rabbim bir daha böyle acıları bize yaşatmasın, Hepimizin başı sağolsun. Sındırgı çok büyük bir değerini kaybetti. Kardeşim nur içinde yatsın mekânı cennet olsun.” dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli