Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Yakara köylerde sevgi seli

Başkan Yakara köylerde sevgi seli

Balıkesirin Büyükşehire dönüşmesiyle birlikte köyler, Gönenin mahallesine dönüşürken, yerel yönetim de köylerin sorunlarını dinleme turları düzenliyor.

Balıkesir`in Büyükşehire dönüşmesiyle birlikte köyler, Gönen`in mahallesine dönüşürken, yerel yönetim de köylerin sorunlarını dinleme turları düzenliyor.
Köy ziyaretlerine çıkarak, köylerin sempatisini kazanan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İGM Üyesi Tuncay Salı ile B. Soğuklar halkıyla bir araya geldi.
Parti teşkilatıyla birlikte köy ziyaretleri yaparak, köylere büyükşehri anlatan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ziyaretleriyle köylerin sempatisini kazanırken, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Tuncay Salı ile birlikte tadilat ve bakım çalışması yapılan Büyüksoğuklar Köy yolunda incelemelerde bulundu. B. Soğukların yanı sıra Paşaçiftlik, Üzümlü ve Hodul köy yollarında da tadilat ve  bakım yapıldığını bildiren Salı, "Akçapınar köy yolumuzun yapımı da devam ediyor" diyerek Başkan Yakar`ı bilgilendirdi.
Köy yolundaki incelemenin ardından Büyüksoğuklar`a geçen Belediye Başkanı Yakar, köy halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Balıkesir`in büyükşehir olmasından, Gönen`in mahallesine dönüşmekten memnun olduklarını bildiren B. Soğuklar halkı, "Sorunlarımıza karşı, Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar`ın, duyarlılığı ve hassasiyeti bizi mutlu ediyor" diyerek Başkan Yakar`a teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli