Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Yakar: Bizim tek derdimiz Gönene nasıl hizmet edebiliriz

Başkan Yakar: Bizim tek derdimiz Gönene nasıl hizmet edebiliriz

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Her iki başkan basın toplantısında yaptıkları açıklamada, "Bizim, Gönen`e hizmet etmekten başka bir derdimiz yok şeklinde konuşup, Gönen`de uzlaşı kültürünün gelişmesi için mücadele ettiklerini, toplumu dizayn etme gibi bir derdimiz yok açıklamasında bulundu.
AKP İlçe Başkanı Bıyık: "Yerel basına önemli görev düşüyor"
Türkiye gibi Gönen`in de önemli bir süreç yaşadığına dikkat çeken AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık, Gönen`de birlik beraberliğin sağlanması ve uzlaşı kültürünün gelişmesinde yerel basına önemli görevler düştüğünü belirtti.
Kendilerinin Gönen`e hizmet etmekten başka bir dertleri olmadığını kaydeden Bıyık, "Gönen`de kimse ben demesin, kimse menfaat peşinde koşup, torbasını doldurmanın peşinde olmasın" dedi.
Bıyık`tan sonra söz alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ise, belediye başkanlığına seçildiği ilk günden beri Gönen`e bir şeyler katmak için çalıştığını, Gönen`de uzlaşı kültürünü oluşturma mücadelesi verdiğini dile getirdi.
Bugüne kadar intikam peşinde koşan, tehdit eden, baskı kuran taraf olmadığını vurgulayan Başkan Yakar, "Toplumu dizayn etmiyorum, bir sıkıntı varsa, biz de bunu paylaşmıyorsak ortada sorun vardır. Bir insanın menfaat ve çıkar beklentisi varsa toplumu dizayn etmeye çalışır. Bizim öyle bir derdimiz yoktur" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli