Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Uğur öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Başkan Uğur öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Dağıtım Törenine katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Karne Dağıtım Törenine katıldı.
Anasınıfı ve son sınıfta öğrencilere karne dağıtan Başkan Uğur, hem minik öğrencilere hem de 8. Sınıf öğrencilerine saat ve değişik hediyeler verirken, TEOG’da birinci olan öğrencilere de Adidas Mağazasından 200 liralık alışveriş çeki ödülü verdi.
Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu’nda düzenlenen yarıyıl karne törenine, Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve eğitimciler katıldı.
Vali Mustafa Yaman, il genelinde 186 bin 984 öğrencinin yarıyıl tatili bitiminde karne heyecanı yaşadığını söyledi. Okuldaki törende önce anasınıfa giren Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı burada minik öğrencilere karneleriyle birlikte kız ve erkek öğrenciler için özel hediyeler verdi. Ardından 8. Sınıfa giren protokol üyeleri burada da 38 öğrencinin karnesini dağıttı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başarılar dileği sınıftaki tüm öğrencilere kol saati ve çeşitli hediyeler verdi.
Karne töreninden sonra öğretmenler odasına geçen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı burada ise TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan 4 öğrenciyi ödüllendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, TEOG birincilerine spor mağazasından 200 lira değerinde alışveriş çeki ve çeşitli hediyeler vererek öğrencileri kutladı.
Karne töreninde konuşan Başkan Uğur, “Karnesini verdiğimiz öğrencilerin ben başarılı olduğunu gördüm. Balıkesir’de 76 öğrencimiz TEOG sınavında 120’de 120 doğru cevap vermiş. Bu Balıkesir’imiz için bir başarı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. İnşallah bugünün öğrencileri yarının idarecileri, yöneticileri olacak. Türkiye’ye iyi bir gençlik geliyor. İnşallah bundan sonra da çalışmalar devam edecek bizde onların her zaman destekçisi, yardımcısı olacağız. Her zaman öğrencilerimizin yanındayız” dedi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli