Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Uğur, İş-Kur toplantısında

Başkan Uğur, İş-Kur toplantısında

Balıkesir Büyükşehir belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu ile Balıkesir Planlama ve Koordinasyon Kurulu Toplantılarına katıldı.

Balıkesir Büyükşehir belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu ile Balıkesir Planlama ve Koordinasyon Kurulu Toplantılarına katıldı.
İŞKUR tarafından düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı ile Valiliğin düzenlediği İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Uğur, görüşlerini paylaştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, ilk olarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ile birlikte katıldı. Vali Yaman başkanlığındaki toplantı, gündemde bulunan Temmuz-2014 İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu kararlarının gerçekleşme sonuçlarının görüşülmesi, Denetleme Kurulları raporlarının değerlendirilmesi, Yürütme kurulunca uygun değerlendirilen kurs taleplerinin kurula sunulması, İŞKUR iL Müdürlüğüne sunulan engelli projelerinin kurul onayına sunulması, Yürütme ve Denetleme Kurulu üyelerinin belirlenmesi, Kurula gelen yazı ve dilekçelerin görüşülmesinin ardından gündem dışı görüş ve konuşmalar bölümü ile sona erdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, aynı gün öğleden sonra yine GMKA Konferans Salonu’nda düzenlenen Balıkesir İl Planlama ve Koordinasyon Kurulu toplantısında yer aldı.
Vali Mustafa Yaman’ın başkanlık ettiği İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Balıkesir’in proje ve yatırımları ele alındı. Yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının 2014 yılı 3. Dönemi (Temmuz-Ağustos-Eylül) itibariyle yapmış oldukları çalışmaların görüşüldüğü Koordinasyon Kurulu toplantısının kapanış konuşması Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur tarafından yapıldı.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı