Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Uğur, BYSD Genel Kurulunda

Başkan Uğur, BYSD Genel Kurulunda

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürdüğü Bitkisel Yağ Sanayiciler Derneği'nin (BYSD), Ankara Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen 37. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürdüğü Bitkisel Yağ Sanayiciler Derneği’nin (BYSD), Ankara Sheraton Oteli’nde gerçekleştirilen 37. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.
Oturum Başkanlığını Ümit Ersoy’un yaptığı BYSD 37. Olağan Genel Kurulu’nun açılış konuşmasını yapan Başkan Uğur, sektördeki gelişmeler ve derneğin çalışmaları hakkında üyelere bilgi verdi.
Konukların konuşması ve plaket töreninin ardından Bunge Avrupa Yağlı Tohum ve Bitkisel Yağ Bölüm Direktörü Soenke Baden “Dünyada Yağlı Tohumlu Bitkilerin ve Bitkisel Yağların Arz-Talep Dengesi ve Fiyatlar” ve Prof. Dr. Aziz Ekşi ise “Gıda Güvenirliği ve Etiketleme Sistemleri” konusunda üyelere bilgi verdi. Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği 37. Genel Kurulu yeni yönetim kurulunun seçimiyle son buldu.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı