Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Tunç, seçim stardını verdi

Başkan Tunç, seçim stardını verdi

Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, seçim çalışmalarına Merkeze bağlı Gökköyden başladı.

Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, seçim çalışmalarına Merkeze bağlı Gökköy`den başladı. 
Gökköy`deki sütçülerle bir araya gelen Başkan Adayı Tunç destek isteyip, "Ben bu koltuğa oturmak için değil, güç vermek için geldim. Benim koltuk aşkım yok, hizmet aşkım var. Bu 4 yılda güzel izler bıraktık." dedi.
Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, önümüzdeki aylarda yapılacak oda başkanlığı seçiminde yine aday olacağını belirtti.
Beraberinde, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Gökköy`e giden Başkan Niyazi Tunç, sütçülerle bir araya geldi. Samimi ve sıcak bir havada geçen ziyarette oda üyeleri Başkan Niyazi Tunç`a sıcak ilgi gösterdi. 
Seçim stardını Gökköy`den başlatma kararı aldıklarını kaydeden Başkan Tunç, üyelere yeni yıl hediyesi olarak mont, takvim ve ajanda hediye etti.
Yaptıkları çalışmaları ve yapacak faaliyetleri anlatan Başkan Niyazi Tunç, üyelerden aldıkları destek ile birlikte 4 yılda güzel işler yaptıklarını en önemlisinin de GMKA desteği ile İMKB Lisesi`nin gıda bölümüne kurdukları unlu mamul teşkilatı olduğunu söyledi. 
Üye çocuklarının ve yakınlarının bu lisede gıda bölümünü seçerek en iyi şekilde hizmet alabileceğini işaret eden Tunç, görev süreleri boyunca sık sık üyelerle istişare içerisinde olduklarını, fikir-alışverişi yaptıklarını, üyeleri ilgilendiren konularda hep birlikte hareket ettiklerini ve üyelerin değişen teknolojilerden haberdar olması için değişik illerde düzenlenen seminerlere, fuarlara katıldıklarını ifade etti.
Başkan Niyazi Tunç "Seçim bir akşam da olup bitiyor. Sonra 4 yıl geçim başlıyor. Önemli olan 4 yıllık geçim. Geçen süre içerisinde birbirimize değer kattık. Hep birlikte yolculuklar yaptık, istişarelerde bulunduk, 4 yılın nasıl geçtiğini anlayamadık. Balıkesir Güney Marmara Kalkınma Ajansı`nda 190 bin liralık proje yaptık. İMKB Lisesi`nde gıda bölümü var. Bu gıda bölümünde eğitim alan öğrencilerin daha iyi eğitim alması için fırın teşkilatı, makine teşkilatı ve unlu mamul teşkilatı kurduk. Bizler gelip geçiciyiz, bir yerlere iz bırakmak için geldik bu 4 yılda iz bıraktığımızı düşünüyorum. Burada eğitim gören çocuklar daha iyi hizmet alacaklar" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli