Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan, şoförler odası yönetimini kutladı

Başkan, şoförler odası yönetimini kutladı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odasına yeniden seçilen Fatih Payal ve ekibini Artake Taş Restaurantta misafir etti.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası`na yeniden seçilen Fatih Payal ve ekibini Artake Taş Restaurant`ta misafir etti.
Belediye Başkanı Aysan, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası`nın geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongresinde 3. kez başkan seçilen Fatih Payal, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile yemekli toplantıda buluştu.

Payal`ın dışında, altı yönetim ile üç denetim kurulu üyesinin katıldığı yemekte, dört yıl süreliğine seçilen Payal ve ekibini kutlayıp, görevlerinde başarılar diledi. Düzenlenen yemekli toplantıda şoför esnafının yaşadığı sıkıntılar belediye başkanıyla paylaşıldı.
Başkan Aysan, "Globalleşen dünya da büyümenin planını yapmayan küçükler bitecektir. Yenidünya ekonomi düzeninde küçük kim olursa olsun büyümek zorunda olduğunu artık anlasın. Hangi hükümet gelirse gelsin, şu saatten sonra küçükle uğraşan hiç kimseye çözüm getirmez. Ülkemizin ekonomik olarak 12 yıl sonra Avrupa`nın en güçlü ülkesi olacağını, komşu ilçe Bandırma`nın da 10, 15 yıl içinde bölgenin en güçlü ekonomisine sahip bir ilçe özelliğini yakalayacağını iddia ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Erdek`li kamyoncular kooperatifi başkanıyla görüştüğümde, Bandırma`ya geçiş yapmayı düşünmelerini istedim. Erdek`te işsizlikten bunalan kamyoncularımız Bandırma`ya geçtiğinde önleri açılacaktır. Küçük anlayışla hareket edersek çocuklarımız için bir şey yapamayız."
Haber: Kemal Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false