Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Sedat Pekel, sendikacıları ağırladı

Başkan Sedat Pekel, sendikacıları ağırladı

Genel-İş Sendikası yöneticileri Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekeli ziyaret etti. Nezaket amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Pekel, belediye işçi personelin sendika ikramiyelerinin yatırılması hususunda talimat verdi.

Genel-İş Sendikası yöneticileri Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`i ziyaret etti.
Nezaket amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Pekel, belediye işçi personelin sendika ikramiyelerinin yatırılması hususunda talimat verdi.
Ziyaretle ilgili söz alan Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Recep Kum, bugüne kadar ikramiyelerin ve maaşların ödenmesinde bir sıkıntı yaşanmadığını söyledi.
Kum: "Önümüzde yaklaşan bir yerel seçim süreci var. Bu seçim süreci öncesinde de sizlere bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Bu yerel seçimde de elbette gönlümüzden geçen yine CHP`nin kazanması yönünde olacaktır. Bugün iktidarın çıkarmış olduğu yasaların işçileri ne hale getirdiği ortadadır. Bu açıdan bu yasalar tavsif etmediğimiz ve doğru bulmadığımız yasalardır. Bizim her zaman görüşümüz emeğe ve insana değer veren düşünceyi desteklemek ve buna karşılık üreterek çalışarak karşılık vermek olmuştur" dedi.
Öte yandan ziyaret ile ilgili yaptığı konuşmada emeğin ve emekçinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, geçmişte ve günümüzde yapılan birçok uygulamanın bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi.
Pekel, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim dünya görüşümüz her zaman emekçinin ve emeğin hakkını veren bir anlayış olmuştur. Bilindiği gibi Bandırma Belediyesi bir hizmet kurumudur. Halkımıza en iyi hizmeti götürme yarışı içinde çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan da çalışanlarımızın hakkını, emeklerinin karşılığını alın teri kurumadan teslim eden bir düşünceyle hizmet veriyoruz. Bundan sonrada aynı düşünceyle hareket etmeyi sürdüreceğiz" dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli