Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Sarı, öğretmenler için gece düzenledi

Başkan Sarı, öğretmenler için gece düzenledi

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Öğretmenler Günü” nedeniyle öğretmenler gecesi düzenledi. Hotel Agrigento'da gerçekleşen geceye Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ce

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, “Öğretmenler Günü” nedeniyle öğretmenler gecesi düzenledi. Hotel Agrigento’da gerçekleşen geceye Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan da katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, öğretmenlerin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük payı olduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:

“Türk Milleti, binlerce yıldır özgürce yaşıyorsa, bunda öğretmenlerin payı büyüktür. Kurduğumuz her devlette öğretmenlerin hep önemli yeri olmuştur. 91 yıl önce Osmanlı’nın küllerinden doğan Cumhuriyeti, büyük önderimiz Atatürk, siz öğretmenlere emanet etti. Biz, aileler olarak çocuklarımızı eğitmekte zorlanıyoruz ama öğretmenler, her çocukla ayrı ayrı ilgilenerek, onları eğitiyorlar. 91 yıllık cumhuriyet tarihimizde belki birçok alanda ilerledik ama bilgi çağına geçtiğimiz bu yüzyılda, milli eğitim alanında da önemli sıkıntılarımız var. Öğretmenlerimizin özlük hakları sorunları var, maaşları yetersiz. Ama yine de yüksünmeden, genç kuşakları yetiştirmeye çaba harcıyorlar. Türk Milleti, yeryüzü var oldukça siz öğretmenlerin eseri olacaktır.”

Sarı, belediyenin tüm olanaksızlıklarına karşın Erdek’teki tüm okullarını sıkıntılarının giderilmesi için üstüne düşen her görevi yerine getireceğini vurgularken, “Aslında tüm dünyada öğretmenler günü, 8 ekimde kutlanıyor. Bizde ise Atatürk’ümüze baş öğretmenlik unvanının verildiği gün olarak, 24 Kasım’da kutlanması, bizler için daha ayrı bir önem taşıyor” dedi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`nın açılış konuşmasını yaptığı gecede, Erdek merkez ve mahallelerinde görev yapan öğretmenler solist sanatçı Melike ile gece boyunca doyasıya eğlenirken, öğretmenler geceyi düzenleyen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`ya teşekkür ederken öğretmenlerin senede bir gün dahi olsa hatırlanılmasının ve böyle bir gece tertiplenmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.

Haber : Taygun Ertan



erdekli
25.11.2014 10:03:16
porshe marka jeep ne oldu? sayın sarı bagfaştan alındığı idda edilen 1 milyon 800 milyarın akıbeti nerede? kurduğun şirketlerden indirdiğin bu paraların yanına kalacağını sanıyorsan yanılırsın... başkanlıktan istifa etmek zorunda kalacağın günler yaklaşıyor...

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli