Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Sarı, liste hazırlığında

Başkan Sarı, liste hazırlığında

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, bu ay sonunda yapılacak olan Marmarabirlik`e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi genel kurulunda kooperatif başkanlığına aday olacağını tekrarladı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, bu ay sonunda yapılacak olan Marmarabirlik`e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi genel kurulunda kooperatif başkanlığına aday olacağını tekrarladı. Yönetim kurulu aday listesinin hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Sarı, şunları söyledi:
"Listemde hem bürokrat ağırlığı olan, hem de üretimin içinde bulunan arkadaşlara yer vereceğim. Bu arada köyleri de gezerek, zeytin üreticisinin nabzını tutuyoruz. Onlardan da aday olmamız için yoğun istek var. Genel kurulda, çok iyi bir listeyle üreticinin karşısına çıkacağız."

Erdek Zeytin Kooperatifi’nin genel kurulu spor salonunda

Marmarabirlik’e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı kapalı spor salonunda gerçekleşecek. Genel kurul, 21 Şubat 2015 günü, saat 11.00’de başlayacak. Toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 28 Şubat 2015 Pazar gününe ertelenecek. Ancak, 4500 üyesi bulunan kooperatifin ilk toplantısında çoğunluk sağlanması beklenmiyor. Bu nedenle genel kurulun 28 Şubat’ta gerçekleşeceği sanılıyor. Bilindiği gibi genel kurulda, 4 yıllık yönetim kurulu için Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Hüseyin Durak’a ait listeler yarışacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli