Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Pekel, sanayi esnafının iftarına katıldı

Başkan Pekel, sanayi esnafının iftarına katıldı

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Küçük Sanayi Sitesi esnafının verdiği iftar sofrasına katıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Küçük Sanayi Sitesi esnafının verdiği iftar sofrasına katıldı. 
Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. 
Yemekte Bandırma`dan faaliyet göstere 17 oda temsilci ile birlikte Balıkesir Esnaf Odası temsilcileri de yer aldı. 
Pekel, iftarın ardından yaptığı konuşmada Bandırma Belediyesi olarak Küçük Sanayi Sitesinde altyapı çalışmalarının yapıldığını asfalt ve park çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını söyledi. 
Pekel: "Bu kutsal ramazan ayında Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi`nin değerli Başkan ve Yöneticilerinin iftarında gerek Balıkesir`den gelen oda başkanlarımız gerekse kentimizdeki meslek odalarının Başkanları, sanayi sitesi esnafı ve değerli dostlarımızla böylesin güzel bir günde soframızı paylaşmaktan büyük mutluluk duydum. Bu yemeği düzenleyenlere öncelikte teşekkür ediyorum. Sanayi Sitemiz adı küçük ama barındırdığı potansiyeli açısından oldukça büyük, gerek kapladığı alan gerekse içinde bulundurduğu esnaflarıyla önemli bir iş gücüne sahip. Yıllardan beri hak ettiği hizmeti alamayan Küçük Sanayi Sitemizde Bandırma Belediyesi olarak yerine getirdiğimiz ve yerine getireceğimiz hizmetlerimizi oradaki vatandaşlarımızın kullanımına sunma amacındayız. Bu kapsamda altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın ardından Küçük Sanayi Sitemiz Bandırma`ya ve Sanayi Esnafımıza yakışan bir görünüme sahip olacaktır" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false