Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Pekel, Comenius heyetini konuk etti

Başkan Pekel, Comenius heyetini konuk etti

Comenius Uluslararası İşbirliği ve Eğitim Projesi kapsamında farklı ülkelerden gelerek Bandırmada konuk olan İngilizce Öğretmenleri, Bandırma ...

Comenius Uluslararası İşbirliği ve Eğitim Projesi kapsamında farklı ülkelerden gelerek Bandırma`da konuk olan İngilizce Öğretmenleri, Bandırma İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve aynı zamanda proje koordinatörleri Suna Özbek Bozkurt, Nuray Ağlamazlar, Zahide Zarife Çeltik ve Rabia Çetin ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`e ziyarette bulundu.
Eğitim alanında faklı kültürler arasında dayanışma ve işbirliği sağlayacak bu projenin çok anlamlı olduğunu vurgulayan Bandırma Belediye Başkanı Pekel, bu projenin uzun yıllar sürecek dostlukların pekişmesine önemli derecede katkı sağlayacağını inandığını söyledi. 
Pekel: "Bandırma ilköğretim okulumuz ve değerli İngilizce öğretmenimiz Suna Özbek Bozkurt`un hazırladığı proje kapsamında çeşitli ülkelerden öğrenci değişimi ve bu değişimle birlikte farklı kültürlerin aktarılması, kardeşlik duygularıyla uzun yıllar sürecek bir dostluğun pekişmesi amacıyla bir proje hazırlamış. Değerli hocamızın yılmadan azimle emek verdiği bu projenin sonucu olarak Danimarka, Polonya ve Almanya`dan gelen misafirlerimizi ağırlamaktan ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi. 
5 gün boyunca Bandırma`da kalacak olan heyet, Bandırma`da ve bölgede eğitimin yanı sıra tarihi, kültürel ve ekonomik çalışmalar hakkında incelemelerde bulunacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu