Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BAŞKAN PEKEL: ATATÜRK GENÇLİĞİNE GÜVENİMİZ TAM

BAŞKAN PEKEL: ATATÜRK GENÇLİĞİNE GÜVENİMİZ TAM

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Bandırma Şubesi Gençlik Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sedat Pekeli ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Bandırma Şubesi Gençlik Birliği üyeleri, Belediye Başkanı Sedat Pekel`i ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
Gençlik Birliğini temsilen Özkan Cura ve Sema Çubukçu Başkanlığındaki bir grupla Belediye Başkanı Sedat Pekel`i ziyaret eden gençler, belediyenin çalışmalarında kendilerine yardımcı olması isteğini Başkan Pekel`e ilettiler.
Gençlerimizin çalışmalarını ve proje üretmelerini çok önemli gördüğünü dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, "Büyük ATATÜRK`ün Cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliği en büyük güvencemizdir. Çağdaş uygarlık düzeyini gençlerimizin çabalarıyla yakalayacak, hatta önüne geçeceğiz. Gençlerimizin bu konudaki projelerine her zaman her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Çalışmalarıyla her zaman takdir ettiğimiz Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimizin Bandırma Şubesi`nden gelen siz sevgili gençlerimizin de her zaman yanındayız" dedi.
10 Kasım`da Anıtkabir`e gerçekleştirecekleri ziyaret için otobüse ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Gençlik Birliği üyelerinin bu isteğine Başkan Pekel olumlu yanıt verdi. Bu yaklaşımdan memnun kalan Gençler Sedat Pekel`e teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı