Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Oktan, Ermişlere iade-i ziyaret

Başkan Oktan, Ermişlere iade-i ziyaret

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, bir süre önce Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Fahri Ermişlere nezaket ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, bir süre önce Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığı`na seçilen Fahri Ermişler`e nezaket ziyaretinde bulundu.
Oda Başkanı Ermişler`in makamında gerçekleşen ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç ile birlikte katılan İsmail Ok, "Ticaret Odası Başkanlığı`na seçilerek göreve başlayan Sayın Ermişler, yeni Yönetim Kurulu ile birlikte kısa süre önce belediyemize ziyarette bulunmuşlardı. Biz de hem kendisini bir kez daha tebrik etmek ve hem de ziyarete mukabele etmek amacıyla bir iade-i ziyaret yapmış bulunuyoruz. Kendisine bir kez daha yeni görevinde başarılar diliyoruz. Dileriz, başkanlığı döneminde, belediyemiz ile BATO arasındaki ilişkiler daha da güçlenir elbirliği ile Balıkesir`imiz için çalışır, ortak zeminlerde, yeni bir enerji ve yeni bir güç ile şehrimizin kalkınmasına birlikte hizmet ederiz" şeklinde konuştu. 
BATO`nun son günlerde şehir merkezinde gerçekleştirmiş olduğu "Canlı Şehir Balıkesir" projesi ile çarşıya hareketlilik getirdiğini belirten İsmail Ok, Balıkesir halkının da bundan memnun olduğunu dile getirdi. Buna benzer faaliyetlerin şehre büyük katkısının olacağına işaret eden Belediye Başkanı İsmail Ok, geçen haftada Ticaret Odası tarafından verilen iftar yemeğine de temas ederek, "Balıkesir Belediye Başkanı olarak o güzelliğin içerisinde bulunmamız gerekiyordu. Ama bizim de firmalar aracığıyla belediyemizde çalışan işçilerimize verdiğimiz iftar yemeği vardı. Aileleri ile birlikte yaklaşık bin kişinin katıldığı bu yemeğe ev sahibi olarak katılmam gerekiyordu" dedi.
Başkan Ok`un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Balıkesir hakkındaki dileklerine katıldığını bildiren Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, "Sayın Başkanımız ve Başkan Yardımcımızı burada görmekten mutluyuz. "Canlı Şehir Balıkesir" projesiyle beraber şehirde esnafımız adına bir hareketlilik getirmek için yola çıktık şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı