Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Ok, MHPnin çok iddialı olduğunu açıkladı

Başkan Ok, MHPnin çok iddialı olduğunu açıkladı

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde MHP olarak Balıkesir Büyükşehir ile ilçe belediyelerini kazanacaklarını açıkladı.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde MHP olarak Balıkesir Büyükşehir ile ilçe belediyelerini kazanacaklarını açıkladı.
Kamuoyu anketlerinde MHP`nin önde olduğunu aktaran Ok, MHP`yi kimse tutamaz, muhakkak biz kazanacağız" dedi.
MHP`den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, düzenlenen basın toplantısında MHP`nin kazanma şansını değerlendirdi. 
Balıkesir`de merkez ilçede rakipsiz olduklarını söyleyen Ok, son 5-6 aydır büyükşehirle ilgili yapılan anketlerde MHP`nin önde olduğunu belirtti.
Ok, "Merkez ilçede rakipsiziz. Son 5-6 aydır büyükşehirle ilgili yapılan anketlerde 2-3 puan biz öndeyiz. Balıkesir merkezde halk hangi partili olursa olsun veya partili olmasın bize çok ciddi manada güveniyor, inanıyor. Bunun için kendilerine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Herkesin gönlünde bir aslan yatar, saygımız sonsuz. Ama güven anlamında Türkiye`de az kimseye nasip olabilecek bir güven var. Bunun için huzurunuzda Balıkesir halkına teşekkür ediyorum. Balıkesir merkezde oy oranımız çok yüksek ve bu ilçelere yayılıyor. Sessiz, derinden, mütevazı, alçak gönüllü bir şekilde biz çalışıyoruz. Balıkesir halkı bizi seviyor ve bizi sahipleniyor."dedi.
Seçim çalışmalarında önemli yol kat ettiklerini ve Balıkesir Büyükşehir ile beraber tüm ilçeleri kazanmayı hedeflediklerini tekrarlayan Başkan Ok, "Balıkesir çok büyük coğrafi bölgeye sahip, seçim zor olacak. Ama bizler buna hazırız. Balıkesir`imizi tanıyoruz, bu seçim sürecini çok kolay ve güzel bir şekilde götüreceğimize ve seçim sürecinde ipi bizim göğüsleyeceğimize inanıyorum. Önceki gün kamuoyuna açıklanan anket doğru değil farz edelim. Doğru olarak AKP ile başa baş olduğumuzu kabul edelim, biz yine bu seçimi aldık demektir. 2009?daki duruma bakınız. Sadece merkezde, şimdi büyükşehirdeki anketlerden söz ediyoruz, bizi kimse tutamaz. Diğer partilerin adayları kim olursa olsun, saygı duyuyoruz. En kuvvetlisi kimse o çıksın. İsterse Bakan getirsinler, biz o konuda rahatız. Mutlak kazanacağız, öyle bir endişemiz yok." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı