Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan, Öğretmenler Gününü unutmadı

Başkan, Öğretmenler Gününü unutmadı

Her yıl 24 Kasımda Erdek ve çevresinde görev yapan öğretmenlerle birlikte zaman geçirmeye özen gösteren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan bu yılda geleneği bozmadı.

Her yıl 24 Kasım`da Erdek ve çevresinde görev yapan öğretmenlerle birlikte zaman geçirmeye özen gösteren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan bu yılda geleneği bozmadı. Erdek`teki okulları dolaşıp öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü`nü kutlayan Aysan, öğretmenlere çiçek sundu. Aysan`a, Atatürk İlköğretim Okulu ziyaretinde kendisine günün anısına ve okullarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Başkan Aysan burada yaptığı konuşmada "Değerli Öğretmenlerim, geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatını şekillendiren sizlerin öğretmenler gününü kutlar, Başöğretmenimiz Atatürk ve aramızdan ayrılıp ebediyete intikal eden aziz öğretmenlerimizi ise rahmetle anıyorum" dedi.
Van Depremi`nde yitirdiğimiz öğretmenlerimizin olması nedeniyle, bu yıl buruk kutladığımız Öğretmenler Günü`nde, sizler için her yıl düzenlediğimiz etkinliği bu yıl gerçekleştiremediklerini söyleyen Aysan, "önümüzdeki yıl her zamankinden daha da coşkulu bir Öğretmenler Günü programı hazırlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Bugünün anısına sunduğunuz değerli plaketiniz, beni onurlandırdı. Erdek`teki tüm okullarımıza eğitim araç gereci konusunda desteklerimiz sürecektir" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli