Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Mirza, Kurumlara Desteklerini Sürdürüyor

Başkan Mirza, Kurumlara Desteklerini Sürdürüyor

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, okulları, camileri, sağlık ocaklarını ve cezaevini desteklemeye devam ediyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, okulları, camileri, sağlık ocaklarını ve cezaevini desteklemeye devam ediyor.
Yapılan çalışmaların ardından Açık Cezaevi Kurum Müdürü Zafer Künü ve Ceza Tevkif Evleri Başmüfettişi Hüseyin Erdem, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza`ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Müdür Künü, ziyaret esnasında daha önceki desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
Erdem; "Bugüne kadar yapmış olduğunuz desteklerden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Ne zaman sizden yardım istediysek daima olumlu yanıt aldık. Personelimiz ve tutuklularımız adına teşekkür ediyorum. Daha yaşanabilir bir yer haline getirmek istiyoruz. Bu isteğimizde de zaman zaman sizin desteklerinizi görüyoruz. Yine benzer bir nedenle buradayız. Bahçenin düzenlenmesi, ağaç dikimi ve çocuk parkı konusunda sizden destek istiyoruz" dedi.
Cezaevlerinin, okulların, camilerin ve sağlık ocaklarının Belediye görev alanının dışında olmasına rağmen insan odaklı hizmet ettiklerini ve istenen desteklere imkanlar dahilinde yanıt verdiklerini söyleyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Başkan Mirza: "Bizim belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var. Yaptığımız tüm hizmetlerde insanı merkeze alıyor ve Bandırmalılarımızın mutluluğunu istiyoruz. Gençlerimize önem veriyoruz. Bu nedenle okullara desteğimizi sürdürüyoruz. Sağlık ocaklarında daha iyi hizmet verilmesi için sağlık ocaklarını destekliyoruz. Camilerimizin hemen hemen tüm isteklerini yerine getiriyoruz. Cezaevlerimizdeki kader mahkumlarının ellerinin kollarının bağlı olduğunu biliyoruz. Daha iyi koşullarda yaşamaları ve sizlerin daha iyi hizmet vermeniz için sizleri de destekliyoruz. Desteklerimizde tek koşulumuz kamu yararına ve insanımıza hizmettir. Bu nedenle de taleplerinizi yerinde incelemeleri için ilgili birimdeki arkadaşlarımız gelecek ve gerekeni yapacaklardır" dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli