Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Mirza, köy gezilerini sürdürüyor

Başkan Mirza, köy  gezilerini sürdürüyor

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, köy gezilerini sürdürüyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, köy gezilerini sürdürüyor. Son olarak Yeni Yenice, Doğa Köyü ve Yeşilçomlu Köylerine ziyaretlerde bulunan Başkan Mirza, burada hem köy muhtarları hem de vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bandırma’ya bağlanarak mahallemiz konumuna gelen köylerimize ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, son olarak Yeni Yenice Köyüne ziyarette bulundu. Burada köy muhtarı İbrahim Okyay tarafından karşılanan Başkan Mirza, vatandaşlarla bir araya geldi. Yeni Yenice Köyü’nün ardından Doğa ve Yeşilçomlu Köylerine geçen Mirza, burada köy muhtarları Mehmet Yüce ve Mustada Can Toros tarafından karşılandı.
Ziyaretler Bandırma Belediyesi tarafından yerine getirilen hizmet ve faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Mirza, ayrıca köylerin sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla görüş alış verişinde bulundu. Geziler sırasında vatandaşların yetki ve sorumluluğu Büyükşehir Belediyesinde olan Ulaşım ve Su-Kanal işleriyle ilgili ortaya çıkan sorunlar hakkında Başkan Mirza’ya bilgi verdi. Başkan Mirza ayrıca köylerden kendilerine gelen konteynır talebi konusunda yakın zamanda yapılacak olan çalışmayla bu ihtiyaçların karşılanacağını ifade etti.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli