Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Mirza Edincikte

Başkan Mirza Edincikte

Bandırmanın yeni Başkanı Dursun Mirza, Hafta başında Aksakala yaptığı ziyaretin ardından geçtiğimiz günde Edincik Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bandırma`nın yeni Başkanı Dursun Mirza, Hafta başında Aksakal`a yaptığı ziyaretin ardından geçtiğimiz günde Edincik Belediyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir Yasasıyla birlikte Tüzel kişiliğini kaybederek Bandırma`ya bağlanan ve mahallesi olan Edincik`te incelemelerde bulunmak için ilgili daire müdürleriyle birlikte bölgeye hareket eden Mirza, burada personelle bir araya geldi.

Yeni düzenlemenin ardından Bandırma Belediyesi`ne bağlanan araçlar ve iş makinelerinin tespitiyle birlikte eski Edincik Belediyesi Personeli ile ilgili durum tespitini yerinde yapmak amacıyla bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mirza, eskiden olduğu gibi Aksakal`da ve Edincik`te de tüm Belediye hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.
Mirza: "Bilindiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Yasası yürürlüğe girdi ve Aksakal ile Edincik gibi pek çok belde tüzel kişiliğini kaybederek mahalle oldu. Bu beldelerimiz Bandırma`mızın mahallesi konumuna gelerek hizmet yetkisi Belediyemize geçti. Bizlerde Bandırma`nın Yeni Yerel Yönetimi olarak bu beldelerimizde hizmetlerin devam etmesi ve aksamaması için ilgili daire müdürlerimiz ve personelimizle gerekli önlemleri alarak işi sıkı tutuyoruz. Şu anda da Edincik Belediyesinde görev yapmış ve artık Bandırma Belediyesi personeli konumuna gelen arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi gerçekleştiriyoruz. Bu görüşmelerimiz bundan sonraki süreçte buradaki hizmetlerin devamı adına oldukça olumlu bir şekilde gerçekleşti. hem Aksakal`da hem de Edincik`teki vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Yeni dönemle birlikte hizmetlerimiz daha artacak" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli