Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Kılıçtan, Başkan İnceoğluna geçmiş olsun ziyareti

Başkan Kılıçtan, Başkan İnceoğluna geçmiş olsun ziyareti

Edremitin MHPli Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Akçayın CHPli Belediye Başkanı Cahit İnceoğluna geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Edremit`in MHP`li Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Akçay`ın CHP`li Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, geçirdiği rahatsızlıktan sonra tekrar görevine dönen Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`nu ziyaret ederek geçmiş olsun dilediğinde bulundu.
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`nu makamında ziyaret etti.
Geçirdiği kalp krizi sonrasında Haziran ayı başında tekrar görevine geri dönen Başkan İnceoğlu`na geçmiş olsun dileğinde bulunan Edremit Belediye Başkanı Kılıç, belediye başkanlarının bulundukları kentlerin seçilmiş yöneticileri olduğuna vurgu yaparak, "Belediye Başkanları görev yaptıkları şehirler için çok önemlidir. Yaşadığı rahatsızlıktan sonra görevine başlaması nedeniyle kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyor, çalışmalarında başlarılar diliyorum" dedi.
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Sayın Kılıç, yaşadığım rahatsızlık sürecinde iyi niyetli dileklerini eksik etmedi. Bu nazik ziyareti nedeniyle de kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
İki Başkan yaklaşık bir saat süren görüşmede çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli