Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Karışık’tan özel çocuklara özel kahvaltı

Başkan Karışık’tan özel çocuklara özel kahvaltı

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, özel çocuklar ve aileleri ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, özel çocuklar ve aileleri ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. 

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltı organizasyonunda özel çocuklar ve aileleri ile buluştu. 

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın ev sahipliğinde Erdek Duru's Garden Cafede düzenlenen kahvaltı programına Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sercan Nayır, Erdek İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu, Erdek Tarım ve Orman ilçe Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Engelli Derneği yöneticileri ve özel çocuklar ile aileleri katıldı.  

Kahvaltı programı Erdek İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu tarafından dua okunmasıyla başladı.  

Kahvaltı da günün anlam önemine ilişkin katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yapan Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, her bireyin engelli adayı olduğunu belirterek kendilerine düşen görevin tüm kamu kurum ve kuruluşları ile toplumun tüm kesimleri olarak onların hayatını kolaylaştırmak, hayatın içine katabilmek ve engelli ailelerine destek olmak olduğunu açıkladı. 

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ta yaptığı konuşmada "3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz kahvaltı programında bir araya geldik. Bu güzel günün önemini ve anlamını yılın her anında yaşamak durumundayız. Ancak tabi ki bu gibi önemli zamanlarda bir araya gelmek, bugünün anlamını ve hassasiyetini tüm bir yıla yaymak hepimizin ortak vazifesidir. Bu güzel sofralarda bir araya gelmek, üzüntüleri, mutlulukları paylaşmak bugünden daha iyi anlamlar çıkarmamızı sağlayacaktır. Sizlerle burada bir arada olmaktan, bu sofrayı sizlerle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum." diye konuştu.  

Kahvaltının ardından özel çocuklar ile birlikte pasta kesildi. Ardından Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara 5 yıl kesintisiz olarak katılım sağlayan özel çocuklara protokol tarafından plaketleri verilerek program sona erdi.

Haber: Tuncay Ertan 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı