Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Karışık’ın gündeminde sanayi sitesi var

Başkan Karışık’ın  gündeminde sanayi sitesi var

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında esnaflara, altyapı dolayısıyla tahribata uğrayan yolların yenilenmesi için çalışmalara başlanıldığının müjdesini verdi. 
Esnaflarla bir araya gelerek her zaman sorunlara çözüm üreteceğini söyleyen Başkan Karışık açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Bir kentin en önemli dinamiklerinden biri de orta ve küçük ölçekli sanayi işletmeleridir. Küçük Sanayi Sitemizin sorunlarını biliyoruz. Altyapı dolayısıyla tahribata uğrayan yollarımızı yenileyerek sanayimize yakışır hale getirmek için kolları sıvadık. Küçük sanayimizi canlandırmak için, üretimi artırmak için tüm esnaflarımızla bir araya gelip her zaman birlikte çözüm üreteceğiz.”
Haber: Tuncay Ertan



Umut önol
13.01.2024 09:52:03
Başkanımızın çalışmalarından. Belediye çalışanlarımızın düzenli maaşlarını almasından özellikle insanların fikirlerine değer vermesinden zıt görüş olsada il belediye ile erdeğin menfaatleri için uyumlu çalışmasından çok memnunuz. Başkanımızdan belediyeye de gelir sağlayacak MAKUL BİR ÜCRET KARŞILIĞI GÜNLÜK AYLIK ŞEKLİNDE KARAVAN PARKI İSTİYORUZ. BU DA ÖZELLİKLE YAZ DÖNEMİNDE SAHİLLERDE SORUN TEŞKİL EDİYOR. akhisar belediyesinin gölet parkta doğa içerisindeki verdiği hizmet emsal olsun.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı