Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Karışık’a yapılan saldırı ortak basın açıklamasıyla kınandı

Başkan Karışık’a yapılan saldırı ortak basın açıklamasıyla kınandı

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın bıçaklı saldırıya uğramasının ardından CHP örgütleri Erdek Belediyesi önünde bir araya gelerek yaptıkları ortak basım açıklamasıyla olay şiddetle kınandı.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, CHP Balıkesir İlçe Başkanları, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetimi ile Belediye Meclis üyeleri bıçaklı saldırı olayını kınadılar. 

Düzenlenen ortak basın açıklamasında konuşan CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı "Bugün üzücü bir olay için buradayız. Sevgili Başkanımız Burhan Karışık'a yapılan saldırıyı kınamak için burada toplanmış bulunuyoruz. Hastanede kendisini ziyaret ettik. Çok şükür sağlık durumu iyi hayati tehlikesi yok. Ancak hayati tehlikesinin olmaması bu olayın hafif geçilecek bir olay olmadığını bize söylüyor. Bu saldırı başkan Burhan Karışık'ın şahsına yapılmış bir olay değil Erdek'e yapılmış bir saldırıdır. Şuan tüm ulusal basında Erdek'te gerçekleşen saldırıdan bahsediliyor. Ancak üzülerek görüyoruz ki ülkemizde siyaset mafya iç içe girdiğinde mafya düzeni kurulduğunda adaletsizlik  diz boyu durumdadır. Herkes kendince adalet sağlamaya çalışıyor. Üzücü olanda adaletsizliği kanıksamış olmamız. Her suçun bedeli yasalar ile ödenir. Bu düzeni 15 Mayıs’tan itibaren ülkemizde yeniden sağlayacağız. Bu ülkede kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, böyle bir üzüntülü olayın bir daha yaşanmamasını diliyoruz.” dedi.

Haber: Tuncay Ertan



Hayrettin Arca
22.03.2023 23:43:19
Yapılan olay gerçekten çok üzücü bir durum şiddetle kınıyorum.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı