Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Karışık depremzede aileleri ziyaret etti

Başkan Karışık depremzede aileleri ziyaret etti

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Kahramanmaraş merkezli 10 ilde birden yıkıma sebep olan

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık Kahramanmaraş merkezli 10 ilde birden yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.5’lik depremlerin ardından Erdek’e gelen depremzedeleri ziyaret etti. 

 Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, depremden etkilenerek ilçemize gelen depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. 

 Depreme yakalanan aileler ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Karışık, kendilerine her zaman destek olacaklarını söyledi. 

 Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Erdek Belediyesi olarak bölgeye yardım elimizi uzatmak için çalışmaya başladıklarını belirten Başkan Karışık, “Afet bölgesine bugüne kadar çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım TIR’ları gönderdik. Yaralar sarılana kadar üzerimize düşen ne varsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. İlçemize gelen aileler için elimizden gelen her türlü yardımda bulunacağız. Bu vesile ile ilk günden beri deprem bölgesine yardımlarını esirgemeyen tüm hemşerilerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.  



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı