Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan İsmail Ok, MHP yöneticilerini kabul etti

Başkan İsmail Ok, MHP yöneticilerini kabul etti

Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP Balıkesir İl Teşkilatının yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP Balıkesir İl Teşkilatının yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı`na atanan Bayram Çılgın ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı İsmail Ok`u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç`in de hazır bulunduğu ziyarete, MHP İl Başkanı Bayram Çılgın ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, İl Başkanı Çılgın ve ekibini makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, yeni yönetime başarılar diledi. Başkan Ok, MHP İl yeni yönetim kurulunun Balıkesir`de büyük bir uyum ve birlik içerisinde önemli başarılara imza atacağına inandığını paylaştı.
Daha sonra söz alan MHP İl Başkanı Bayram Çılgın ise, Balıkesir Belediyesi`nin Balıkesir`de önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirtti. 
Çılgın, MHP İl Yönetiminin yerel seçimlerde Balıkesir halkının desteğiyle hummalı bir seçim çalışması yürüttüğünü ve partisinin Balıkesir`de 2014 seçimlerinden başarıyla çıkacağına inandığını ifade etti.
MHP Balıkesir İl Başkanı Çılgın ve beraberindekiler Başkan Ok ile bir süre daha sohbet ettikten sonra ziyaret sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli