Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Hüseyin Yakar muhtarları dinledi

Başkan Hüseyin Yakar muhtarları dinledi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, BASKİ yetkililerinin de katıldığı toplantıda Sarıköy ve çevresindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, BASKİ yetkililerinin de katıldığı toplantıda Sarıköy ve çevresindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Yakar, sorunların aşılması için tüm olanakları seferber edip, sıkıntılara kalıcı çözüm getireceklerinin sözünü verdi.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, muhtarlarla gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantıda Sarıköy ve çevresindeki mahallelerin muhtarları ile bir araya gelerek bölge sorunları ve çözüm konularında görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya Belediye Fen İşleri ve BASKİ yetkilileri de katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Yakar, atılacak adımlar konusunda bilgiler verirken, sorunların en yakın sürede çözüme kavuşturu lacağını belirtti.
Mahallelerin meydan ve yol konusundaki beklentilerine cevap vermeye başladıklarını söyleyen Başkan Yakar, sahip oldukları tüm imkânları kullanarak her mahalleye hizmet götüreceklerinin altını çizerek, “Yapılacak çalışmalar asla günü kurtarmak adına yapılmayacak. Bu güne kadar neleri göz önünde bulundurup hizmet ettiysek, bu gün de aynı hassasiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Başkan Yakar, çalışmaların her mahalleye yayılmasının biraz zaman alabileceğini de belirterek, bunun için vatandaşlardan anlayış beklediklerini ifade etti.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli