Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Başkan hastane projesi için Ankarada

Başkan hastane projesi için Ankarada

Sağlık Bakanlığında bekleyen Erdek yeni Devlet Hastanesi projesinin onayı için Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertek hafta içinde Ankaraya gitti.

Sağlık Bakanlığı`nda bekleyen Erdek yeni Devlet Hastanesi projesinin onayı için Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ile AK Parti İlçe Başkanı Ali Ertek hafta içinde Ankara`ya gitti.
Erdek`in kronik sorunlarından biri olan yeni Devlet Hastanesi inşaasının Sağlık Bakanlığı`nda bekleyen projesinin onayı için Ankara yolunu tutan Belediye Başkanı Aysan ile AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ertek, Sağlık Bakanlığı`na karargah kurdu. Yaklaşık 1 aydan bu yana sık sık Ankara ziyaretlerine ağırlık verdiği gözlenen Başkan Aysan, "Yapılması planlanan devlet hastanesinin elektrik ve mekanik projelerinin onaylanması halinde inşaat izni ile ilgili bir sorunun kalmayacağını işaret edip proje onayının gecikme nedeni olarak Sağlık Bakanlığına ait İnşaat Onarım Daire Başkanlığı`nın taşınması olarak gösterdi.
İnşaat Onarım Daire Başkanlığı ofisinin taşınmasından dolayı küçük aksaklık yaşandığını bu nedenle biraz gecikmeyle de olsa olumlu sonuca hayli yaklaşıldığını söyleyen Aysan, ilçemizin yıllardır düşünü kurduğu modern devlet hastaneye kavuşması için 5 kez değil 5 bin kez Ankara`nın kapısını aşındırmaya kararlıyım şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli